Mindfulness – Medveten Närvaro{1 juli, 2011}   Bokklubb för personlig utveckling

Jag har hittat en bokklubb som specialiserat sig på personlig och andlig utveckling (Livsenergi heter den). Jag kände att jag på något sätt påverkades av den, för jag satte mig och läste lite om ett par av böckerna på Internet. Alla böckerna är skrivna av människor som funnit lyckan, sig själva eller någon sorts inre frid.

Ibland kan jag få sådana där ”new ageflum”-dagar! Jag vill också finna inre frid! Man vill ju finna sitt sanna jag och bli harmonisk och balanserad. Garv garv garv, den som läser detta må garva ihjäl sig. Skulle jag??? Men i alla fall, det skadar inte att försöka. Jag kände mig ganska stressad idag, varför visste jag som vanligt inte.

Senare började det regna och jag hade balkongdörren öppen. Det kom in sval luft och ljudet från regnet var öronbedövande. Det kändes friskt på något sätt och jag fick lust att sätta mig därute en stund och dricka en kopp kaffe. Så jag gjorde i ordning en kopp, satte mig i ena solstolen med en riktigt skön kudde bakom huvudet och så gjorde jag ingenting annat än att njuta av regnet och kaffet. Jag andades djupt och mediterade en stund över saker jag tycker om att göra. Efter det släppte huvudvärken något och jag mådde lite bättre. Jag tänker alldeles för mycket negativa tankar, grubblar för mycket och funderar över vad jag ska ta tag i för projekt härnäst. Det är inte bra.

Det som däremot är bra är att jag varit hemma så länge för nu har jag verkligen börjat må mycket bättre konstant. Det måste nästan vara vilan som har gjort det. Jag skulle säkert må ännu bättre om jag kunde sova under rätt tid på dygnet (typ 0:00 – 8:00) och drack mer vatten men det får bli senare projekt!

Annonser


Sandra says:

Svar: haha ! Jag röker inte heller så då kunde vi vart utstötta tillsammans 😉Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

et cetera
%d bloggare gillar detta: